сряда, 4 ноември 2015 г.

Balea Почистващ Мус За Лице

С екстракт от кашмир и провитамин B5


Мус за лице. Звучи като нежна, мека грижа за лицето.
Според етикета продуктът е мек мус с екстракт от кашмир и провитамин B5. Без съдържание на сапун. Почиства порите в дълбочина. Подходящ за премахване на грим. Хидратира кожата и я предпазва от изсушаване.
Първото нещо, което ми направи впечатление е силния аромат. Още с отварянето на тубичката се усеща силен парфюмен, изкуствен мирис. След използване аромата се задържа и върху кожата за известно време. 

Според инструкциите за употреба мусът се нанася върху влажна кожа, разпенва се с малко вода и се изплаква обилно.
Продуктът е перлено бял на цвят. Мек и приятен на допир. Но, до тук. Това нещо не се разпенва. Независимо дали го използвам върху чисто лице или такова с грим. Освен това, не се справя с отстраняване на грим, както е отбелязано на етикета. След измиване с муса имам остатъци от фдт, които трябва допълнително да почистя с мицерална вода. За отстраняване на спирала и дума не може да става. Само я размазва и очите стават като на панда. Да не говорим какъв ужас е, ако влезе в окото от продукта. Да, и това ми се случи. Няколко часа след това ми беше раздразнено окото. 

Опит за разпенване на муса с вода

Кожата след почистване, освен доста ароматизирана е и мека. Но, не я чувствам достатъчно чиста. 
Не бих повторила покупката. Balea имат значително по-добри продукти за почистване на лице. Като например, Измиваща пяна за лице с провитамин B5 и бадемов цвят
    
Състав: Aqua, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Glycerin, Decyl Glucoside, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Parfum, Sodium Cetearyl Sulfate, Panthenol, Hydrolyzed Wool, Coco-Glucoside, Glycol Distearate, Sodium Chloride, Citric Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Limonene.

Няма коментари:

Публикуване на коментар