петък, 6 ноември 2015 г.

Essence I Love Nude

My favorite touping

Една доста закъсняла публикация, тъй като сенките са от лимитираната колекция I love nude, която излезе през пролетта. Хубавото е, че все още е налична по стелажите на Essence. Цялата колекция е на база телесни тонове - бежови, кафеви, кайсиеви. 

След положителни мнения, че сенките My favorite touping могат да се използват за контуриране, нямаше начин да ги пропусна. 
My favorite touping са в изчистена черна опаковка с прозрачно капаче. Затварят се достатъчно плътно.
Текстурата е много приятна, не се ронят. Използвам четки с мек косъм.
Цветът е светъл, матов тоуп. Стоят добре както нанесени на целия клепач за леко подчертаване на очите, също така и в сгъвката на окото при преливане на други цветове.
Чудесно се справят със задачата, за която ги взех - контур. Контурирането с правилен нюанс тоуп е по-естествено от използването на кафяви тонове. Подчертаването на скулите с My favorite touping е добра идея за светли кожи. Сенките търпят напластяване, за леко засилване на цвета, но не до степен подходяща за тъмни кожи. 


Трайността им е относителна. Нанесени на клепача не мърдат с часове. За това допринася и основата за сенки, която използвам. Използвани за контур на скулите - след няколко часа имам само малко остатъци от тях.
Като цяло сенките са добра инвестиция за хора, които желаят леко подчертаване на скулите и очите. Харесвам лекия контур и ги използвам почти ежедневно.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар