вторник, 16 февруари 2016 г.

Две Страхотни Маски За Коса С Цени Под 5 Лева!

Розов еликсир и Макадамия


Да намериш продукт, който се отразява благоприятно на косата е добре, но да намериш продукт, който е на цена под 5лв. е страхотно! Аз ще ви покажа две маски за коса, които покриват това  определение!
Преди това трябва да направя две уточнения.
Първо: Действието на продуктите за коса зависят от състоянието на косата, структурата на косъма, нуждите й. В тази връзка моята коса е доста дълга и гъста. На този етап не я боядисвам. Използвам редовно сешоар, рядко преса и маша. Имам достатъчно обем, понякога дори в повече. Краищата са ми по-сухи и заплитащи се, поради което изискват допълнителна грижа. Без маска и/или допълнителен стилизиращ продукт косата ми по-трудно се разресва. Остава бухнала и непокорна.
Второ: Цените, които съм посочила са ориентировъчни. Може да намерите маските за коса за по-малко, а също така и за по-голяма сума пари. Освен това в магазините често има промоции, допълнителни отстъпки и т.н., които също могат да променят крайната цена на продуктите.


Маската за коса на Agiva с Розов еликсир е от серията Roses from Bulgaria. Маска за силна и жива коса с "Активна формула с натурална розова вода, известна като природен еликсир, която възстановява и подсилва изтощената коса, създава защитен филм върху косъма и го предпазва от начупване и накъсване. Прави косата гладка и лесна за разресване, придава блясък и й осигурява бърз растеж. Оставя великолепен ободряващ аромат на роза.".
Продуктът е в пластмасова кутия с винтова капачка. Кутията е прозрачна и спокойно може да виждате колко количество продукт има в нея. Самата пластмаса, от която е изработена е по-тънка и при стискане кутията се огъва леко. При отваряне продуктът е покрит с фолио, което се отстранява лесно. Като количество е 500мл.
Маската е розова на цвят. Рядка като консистенция и с много силен аромат на рози.
Нанасям маската върху измита и подсушена коса. Слагам основно по краищата и съвсем малко по дължините. Оставям я да действа 5-7 минути и изплаквам.
Косата ми след употребата на тази маска е мека, лесно се разресва. Няма непокорен обем. Ухае на рози в продължение на 2-3 дни. Но, имам чувството, че се омазнява по-бързо - не бих казала, че има коренна разлика с преди, но все пак се усеща. Цената, за която купих маската за коса е 4,99лв.


Маската за коса, която смело мога да кажа, че ми е любима е Макадамия на Linea Bio. За силно увредена и третирана коса "Дълбоко подхранваща маска за коса с натурално масло от Макадамия. Подходяща за силно изтощени, химически третирани, заплетени, сухи и безжизнени коси. Благодарение на натуралното масло от Макадамия прониква в дълбочина, възстановява и преобразява сухата и увредена коса, като й придава еластичност и блясък. Премахва накъсването и цъфтящите краища."
И тази маска е в пластмасова кутия с винтова капачка. Кутията е стабилна е непрозрачна. При отваряне върху продукта има още едно пластмасово капаче, което се маха без проблеми. Като количество е 250мл.
Маската е светлобежова на цвят. С по-плътна консистенция и приятен аромат на макадамия.
С нея действам по същия начин - върху влажна, измита коса. Поставям само на върховете и малко на дължините.  И с нея стоя около 5-7минути и изплаквам.
След тази маска косата ми е страхотна. Мека, подредена. Не се заплита, разресвам я с лекота. Не утежнява косата, не придава излишен обем. Краищата са хидратирани и меки. Аромата върху косата ми се задържа за няколко часа. Всъщност само положителни неща мога да кажа за продукта. Това е маската за коса, която съм купувала най-много пъти и винаги гледам да имам в наличност. Невероятна е и цената - само 2,69лв! Да, наистина, 2,69лв!

Маските са изключително добри попадения, не само за ценовия клас, в който се намират, а като цяло. Дори да се окаже, че не са точно за вас, няма за какво да съжалявате - цените им са достатъчно поносими, за да ги пробвате.

Състав на Mаска за коса с Розов еликсир: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Dimethicone, Lauryl Glucoside, Parfum, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzophenone-4, Panthenol, Rosa Damascena (Rose) Extract, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Citronellol, Garaniol, CI 16185.

Състав на Mаска за коса Макадамия: Aqua, Cetyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Amodimethicone, Cyclomethicone, Thideceth-12, Methanol, Dimethyl Palmitamine, Polyquaternium-39, Niacinamide, Parfum, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hydrolyzed Keratin, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3 Diol, Citric Acid, BHT, CI 19140, CI 42090, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropinal.

*Мнението е на база използване на продуктите повече от 4 седмици. (За маската Макадамия доста повече).

Няма коментари:

Публикуване на коментар