четвъртък, 31 март 2016 г.

The Balm Hot Mama

Сияние и свежест


Днес ще ви покажа по-подробно и другия продукт, който си взех с промоцията в магазин Debenhams. Това е ружа Hot Mama на The Balm. Честно казано, доста се чудих дали да купя точно този продукт. Колебаех се между него, хайлайтъри, палитри сенки за очи. На този етап погледнато, не съжалявам за избора си. Напротив, ружът се превърна в един от най-носените от мен през последните седмици.
Както голяма част от опаковките на The Balm и на този руж е картонена. Количеството продукт е 7.08 грама. От вътрешната страна има огледало. Затваря се с магнит. 
Текстурата на продукта е чудесна. Няма излишно разпрашаване и разхищаване на продукт. Прекрасна консистенция, която се пренася на лицето прецизно и лесно. Използвам мека четка. На опаковката е обозначено, че продуктът може да се използва и като сенки за очи, но аз го ползвам основно като руж.
Цветът е меко розово премесено с прасковено със златисти частички. Ружът е с лек сатенен финиш. 


На естествена светлина

На слънце

Ружът е чудесен за придаване на естествена руменина на лицето. Светло розовият цвят и хилядите златни частици придават свежест и сияние на кожата. 
Издръжливостта на продукта също е добра. Поставен на лицето сутринта издържа часове без да се променя или изчезва.  


Съдейки от качеството на ружа Hot Mama, определено ще продължавам да следя колекциите на The Balm и ще се сдобия с още техни продукти. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар