сряда, 11 май 2016 г.

Alverde Naturkosmetik Компактна пудра

030 Beige


За втори път съм част от журнала на дрогерия ДМ. Много се радвам, че още едно кратко мое ревю е публикувано. Ще ви разкажа повече за този продукт, от който бях приятно изненадана - Alverde Naturkosmetik компактна пудра.
Зад името Alverde Naturkosmetik стои чиста натурална козметика, която не съдържа синтетични ароматни вещества, оцветители и консерванти. Съставките на всички продукти от марката Alverde Naturkosmetik са с предпочитан произход от контролирано био земеделие. Те не съдържат вещества на основата на минерални масла, както и вещества на синтетична основа. (източник: dm-drogeriemarkt.bg)


На гърба на пудрата има печат "веган", който гарантира, че в нея няма съдържание на съставки с животински произход. Също така присъства и печат "NaTrue" - за натурална козметика.

Печат "NaTrue"
Печат "Vegan"













Пудрата е в пластмасова, зелена опаковка. Голяма част от капака е прозрачна, поради което лесно се вижда продукта вътре. Кутийката е много удобна и стабилна. Лесно се затваря и отваря. Количеството продукт е 9гр.
Пудрата има аромат, който е малко странен, но не се пренася на лицето, а и с времето почти спира да се усеща. 
Цветът, който имам е 030 Beige. Чудесно се слива с тена ми. Поради тази причина почти не успях да го хвана на снимка.


На пръв поглед помислих, че пудрата ще е доста твърда и трудна за работа, но напротив, продуктът е с добра текстура, фино смлян. Изключително много ми харесва факта, че не се разпрашава излишно. Не става всичко в миниатюрни частици прах, докато я нанасям. Четката поема нужното количество, което лесно се разнася и слива с кожата. За целта използвам мека четка. Фон дьо тенът, който използвам в момента придава лек сочен завършек (Bourjois Healthy Mix Serum), който не ми допада. Нанасяйки пудрата отгоре придавам чудесен матов вид на лицето, без да изглежда брашняно. Нанесена в 9:30ч. сутринта, 3 часа по-късно лицето ми няма и помен от излишен себум. Това мисля, е повече от прекрасно за продукт от този клас козметика.

Пудрата на Alverde е добро попадение. Чудесно допълнение и завършек на всеки грим.

Няма коментари:

Публикуване на коментар