четвъртък, 15 септември 2016 г.

Aura Powder blush

216 Honeymoon Honey


Първото нещо, което си купих от щанд на Aura е руж - 216 Honeymoon honey. Още от пръв поглед на ружовете ме грабна този цвят. След доста редовно носене, мисля че съм събрала достатъчно впечатления, които да споделя с вас.
Ружът е в кръгла, черна, пластмасова опаковка.Част от горното капаче е прозрачна. Затваря се достатъчно стабилно. Наложи се няколко пъти да нося ружа в чантата си и не е имало последствия по опаковката или по ружа.
Не усещам аромат, което ми допада. Количеството продукт е 5 гр. Текстурата му е мека и лесна за употреба.


Цветът е матов, умело съчетание на праскова и розово. Считам, че стои естествено. Лесно съчетаем и красив ежедневен цвят. Дава лека загадъчност и подчертаване на бузите.
Нанасям ружа с мека четка. Има леко разпрашаване, характерно за матовите продукти, но не е нещо фрапантно. Достатъчно добре пигментиран е и лесно може да се прекали с него. Особено, ако сте с много светла кожа. За сметка на това, сега, когато съм с малко тен слагам смело повече и отново стои естествено и свежо.
Трайността му, за жалост, не е голяма. След няколко часа няма и помен от него на лицето.


Като цяло ружът е добър избор за ежедневен грим. Налага се подновяване през деня, което не би допаднало на всеки, но цвета е страхотен и непретенциозен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар