сряда, 9 ноември 2016 г.

Flormar Pretty Compact Blush-On P116

Любимо дуо за студените месеци


Когато настъпят по-хладните месеци се настройвам за ружове в студената гама. Един от любимите ми е от дуото на Flormar Pretty Compact Blush-On P116. (другия вариант на продукта е с номер P115 - съдържа коралов руж и бронзър).
Продуктът е в пластмасова, кръгла,  розова кутийка. Кутийката е с капаче, част от него е прозрачна. Като цяло опаковката не е особено стилна и изискана. По-скоро обикновена. Не мисля, че е достатъчно здрава, но не съм имала и премеждия с продукта, като изтървания.
Кутийката е разделена на две половини. Едната е руж, а другата бронзър. Признавам си, купих продукта заради ружа и съответно бронзъра използвам по-рядко. Количеството е 14гр, т.е. по 7гр. за всеки продукт. Има лек аромат, но се усеща слабо, а и не се пренася на кожата.



Цвета на ружа е светло розов със студен подтон. Има много деликатни блестящи частици, които почти не се забелязват на лицето. Използвам мека четка, тъй като продуктът лесно се разпрашава. Нанесен на лицето придава естествена зимна руменина.
Цвета на бронзъра е матово кафяв. Той е по-оранжев. Поради това, според мен не стои достатъчно добре като контур. Използвам го, като съвсем леко минавам с четката, за да засиля тена на лицето.


Издръжливостта на ружа и бронзъра е около 5-6 часа. Напълно приемливо за продукти от този клас козметика. Поставям ги непосредствено след течен фон дьо тен. По-този начин те залепват за лицето издържат по-дълго.

При светла кожа лесно може да се прекали и с двата цвята, тъй като позволяват напластяване. Но, използвани в умерени количества придават свежест на лицето.

Няма коментари:

Публикуване на коментар