четвъртък, 15 декември 2016 г.

Golden Rose Velvet Matte Lipsticks

02, 11, 23


Във връзка с предстоящите празници и желанието на всяка жена за издръжливо червило, което да не следи постоянно, реших да ви покажа моята скромна колекция 3 червила от серията на  Golden Rose Velvet Matte Lipstick. Тази серия червила излезе преди около 2 години. Първоначално се състоеше от 20 цвята, в последствие серията се увеличи постепенно до 33 нюанса.
Според описанието: Червило с матов финиш. Кремообразната текстура, обогатена с витамин Е се разнася лесно, омекотява устните и доставя забележително дълготраен цвят. Не съдържа парабени и агресивни пигменти, не се събира и не изсушава.
Червилата са в пластмасова гилза цвят бордо, със златни надписи. Надписите се изтриват много бързо. Затварят се лесно, досега не са ми създавали проблеми при пренасяне в дамска чанта и несесер. Количеството продукт е 4,2гр. Имат типичния химичен аромат, но не се задържа на устните. Финишът е мат. Текстурата им е кремообразна, нанасят се сравнително лесно.


Според мен, за да стоят добре матовите цветове устните трябва да бъдат добре ексфоалирани. В противен случай се подчертават всички неравности, напуквания, кожички и гледката не е приятна. За мен лично тези червила леко изсушават устните. Хубаво е преди нанасянето им да се сложи малко балсам и да се изчака 2-3 минути. По този начин червилата се нанасят по-лесно и не позволяват устните да станат сухи. Цветовете, които имам са 02, 11 и 23.
02 - цвят пепел от рози. Добре допълва ежедневен грим. 
11 - цвят ярка малина. Това бе и първия цвят, който купих от серията. Не е за всеки - доста ярък и крещяш, но за смели и експериментиращи дами е интересно попадение.
23 - тъмночервено-винен цвят. Страхотен цвят за студените месеци.


Относно издръжливостта нямам забележки. Червилата издържат часове наред. Храни, напитки, целувки не променят цветовете им. При по-продължително носене (над 5-6 часа) леко се изтриват във вътрешността на устните.  
Червилата са страхотни и на достъпна цена. Сред всичките серии матови нюанси на различни марки Golden Rose Velvet Matte не отстъпват по нищо. Качеството е достатъчно добро, а гамата от 33 цвята дава голям избор.

2 коментара: