петък, 13 януари 2017 г.

Bodyography Lipstick Ooh La La

Любимото ми червило този сезон


Едно от любимите ми неща в декоративната козметика са червилата. Лошото е, че бързо ми омръзват. Често искам нови цветове, текстури, блясъци, мат. Рядко червило ми допада за дълъг период и го слагам почти всеки ден. Този сезон обаче направо се влюбих в Bodyograpfy Ooh La La.
От доста време исках да пробвам нещо на марката, но за жалост имат магазин само в София. Участвах в игра във Facebook и спечелих червилото. Държа да отбележа, че участвах в играта с личния си профил и червилото не ми е пратено от PR към блога.
Според описанието в българския сайт на марката: Дълготрайно, силно пигментирано червило с хидратираща формула, базирана на екстракт от алое вера, който защитава устните от признаците на стареене. Богати минерални пигменти осигуряват дълготраен ефект, изумителни цветове и хидратация на устните. Предлага се в широка гама от перлени, плътни, пастелни и сатенено-матови формули.


Червилото е в пластмасова сребриста гилза. Стабилна е и достатъчно добре се затваря. Нося често червилото в дамската ми чанта и досега не се е отворило в нея нито веднъж. Върху опаковката няма никакви поражения - не се е счупила, нито надписите по нея са се изтрили. Количеството продукт е 3,7гр. Червилото има лек аромат, но той не се усеща на устните. Текстурата му е много приятна, леко мазна. Нанася се лесно. 
Достатъчно плътно като цвят с едно минаване се получава добро покритие. Цветът, който имам е Ooh La La - прекрасна малина. 


Трайността му е изключителна. Поради сатенения финиш очаквах червилото да е нетрайно. Но, цветът не помръдва с часове. Сложено в 10ч. сутринта, в 16ч. следобед все още имах от червилото по устните, макар и не в първоначалния му вид. Изтрива се равномерно. В края на деня е необходимо да мина устните с мицеларна вода, тъй като все още имам от пигмента на червилото, макар и съвсем малко.
Усещането на устните е много комфортно. Няма изсушаване, а напротив - лека хидратация и предпазване.
Червилото е прекрасно. Надявам се скоро да пробвам и други продукти на марката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар