сряда, 25 януари 2017 г.

Lilly Total Repair

Шампоан и маска за коса

Досега съм писала само едно ревю за продукти за коса (Две Страхотни Маски За Коса С Цени Под 5 Лева!). Надявам се това да се промени, тъй като съм в постоянно търсене на нови добри продукти за коса на достъпни цени. Този път ще ви разкажа за шампоан и маска за коса на Lilly. Серията е Total Repair.
Според описаниията на шампоана и маската: Укрепващи шампоан и маска за коса. Съдържащи зехтин и масло от пшеничен зародиш, регенерират  чупливата и увредена коса.
Взех малката разфасовка на шампоана от стелажите до касите. Малко шишенце - 50мл. Опаковката му е зелена с винтова капачка. Същата е и на големите разфасовки. Шампоанът е с приятен аромат на масла. Прозрачен цвят. Лесно се пени и отмива. Но, имам чувството, че веднага ми изсуши косата. Още докато го измивах косата ми при допир скърцаше. Надявах се маската за коса да компенсира това.
Маската за коса е в пластмасова кутия с винтова капачка. Кутията е със зелен цвят, изчистена без излишни картинки и украси. Количеството продукт е 500мл. Ухае на масла. Ароматът се задържа за 1-2 дни на косата. Цветът й е светло бежов. Като консистенция маската е доста рядка. Поради тази причина слагам доста голямо количество на косата. При измиване много се пени. Почти колкото шампоан. Това не ме притеснява, тъй като поне лесно се отмива.


Съчетанието на шампоана и маската за коса от тази серия за моята коса не е добре. Твърде много я изсушават. Остава заплетена и трудна за разресване. Пробвах маската и с друг по-щадящ шампоан. Резултатът бе значително по-добър. Но, въпреки това не достатъчно задоволителен.

Според мен, шампоана и маската за коса не са подходящи за суха коса и особено за сухи краища. Биха се отразили достатъчно добре на здрава коса, която не изисква много грижа и допълнително подхранване. Определено не бих повторила покупката на шампоана. Маската бих използвала в случай, когато косата ми не се нуждае от силна хидратация.

Не забравяйте, че косите са различни и съответно нуждите, които имат също са различни. Мнението е изградено на база моята дълга, гъста, не боядисвана коса, в момента със сухи краища. 

Състав на шампоана: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Olea Europaea (Olive Fruit) Oil, Triticum Vulgare (Wheat germ) Oil, Parfum, Methylparaben, Citric Acid, CI 15985, CI 42090.

Състав на маската за коса: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium chlorie, Olea Europaea (Olive Fruit) Oil, Triticum Vulgare (Wheat germ) Oil, Parfum, Propylparaben, Citric Acid, CI 42090, CI 115985.

Няма коментари:

Публикуване на коментар