четвъртък, 2 март 2017 г.

Avon Спирали За Очи Infinitize И Super Extend Extreme

Коя спирала е по-добра?


Ще ви разкажа за две спирали за очи на Avon, които започнах да използвам почти по едно и също време. Това са Infinitize и Super Extend Extreme.
Според описанията
Удължаваща спирала  Super Extend Extreme: До 87% по-дълги* мигли! Формула с микро фибри, действащи като магнит, за моментално привличане и придаване на екстремна дължина на миглите. Четка с 2 слоя, която комбинира гъвкави и разресващи косъмчета. 
*въз основа на клинично изследване за удължаване на миглите върху горните мигли. Количество - 7мл.
Спирала Infinitize има четка с 3 сфери. Тя обгръща всяка мигла поотделно, като малката сфера достига до вътрешния ъгъл на окото и до долните мигли, средната сфера "отваря" миглите за по-добро покритие, а голямата сфера удължава миглите от външния ъгъл на окото. 3 в 1 за миглите - 120% по-дълги, 3 пъти по-извити, 5 пъти по-повдигнати! Не се струпва или сплъстява, устойчива на влага. Количество - 10мл.


Получих първо  Super Extend Extreme. Опаковката е жълта, закачлива на външен вид. Гърлото на спиралата е добро и обира излишното количество туш от четката. Четката е силиконова с къси ресни. Спиралата съдържа множество малки власинки, които се виждат по четката. Отстранява се лесно.
Ефект: В началото спиралата беше много течна. Дори не разресваше миглите, слепваше ги на снопчета. Не видях нито извиване, нито удължаване. За обем и дума не може да става. Миглите ми изглеждаха сякаш са просто мокри. Оставих за няколко седмици, като периодично я отварях и ползвах, за да се посгъсти малко и да покаже пълния си потенциал. Дори и след време не успях да харесам тази спирала. За моите мигли не прави нищо повече от съвсем леко оцветяване и слепване.


С 2 слоя спирала Super Extend Extreme

Спиралата Infinitize е с оранжева опаковка. И при нея гърлото е добро и отнема излишното количество туш. Четката доста ме изненада, когато отворих спиралата. Тя е силиконова, разделена на три части. С къси и дълги ресни по цялата дължина. И тази спирала съдържа малки удължаващи власинки, които се виждат по четката. Отстранява се лесно без търкане и дразнене на очите.
Ефект: Първите пъти ми беше доста странна при ползване, но бързо свикнах. Тушът е доста тъмен и много добре подчертава миглите. С тази спирала не видях извиване на миглите. Но удължаването и обемът бяха на лице. Харесах я още при първото ползване. Освен това имах ден, през който очите ми сълзяха доста, но спиралата остана на мястото си, без да ми прави т.нар. "панда очи". 


С  2 слоя спирала Infinitize

Както може би е пределно ясно, бих предпочела Infinitize. Мисля, че е една от добрите спирали на Avon. За съжаление така и не се разбрах с Super Extend Extreme. Не е моята спирала още от самото начало.

Важно е да отбележа, че на спиралата Super Extend Extreme смениха опаковката и сега е под наименованието True Colour Super Extend (и е 10мл). Спиралата Infinitize не съм я виждала в последните каталози на Avon. Надявам се да не е спряна, а най-много да последва съдбата на Super Extend Extreme и да й сменят само опаковката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар