петък, 24 март 2017 г.

Avon Подхранващо Червило True Colour Supreme

Supple Magenta и Conditioning Cherry

Преди доста време Avon лансира нова серия червила, която поразително прилича на една друга тяхна колекция от преди доста години. Като една маниачка на червила трябваше да ги пробвам. Поръчах две, които цветово най-силно ме впечатлиха в каталога. Това са Supple Magenta и Conditioning Cherry.
Според описанието: Дарява устните с красив, наситен и равномерен цвят. Осигурява дълбока и дълготрайна хидратация до 24 часа. Подхранваща кадифена формула с масло от жожоба, екстракт от мед, пчелен восък и SPF 15.



Червилaтa са в пластмасови гилзи. Отвън черни, със златисто-розов кант, а отвътре златно-розови. Черното се зацапва изключително лесно. Едно пипване и отпечатъците от пръсти са налице. Гилзите е стабилни и се затварят плътно с щракване. Количеството продукт е 3,6гр. Още с отварянето усетих аромат. Силно химичен. Но, за радост не се задържа за дълго и не го усещам на устните. Финишът им е класически, леко сатенен. Текстурата им е много приятна, мека и същевременно достатъчно плътна. Нанасят се с лекота. 
Цветовете са наситени. С едно движение създават идеално покритие. По-конкретно за двата цвята, които имам:
Supple Magenta - Въпреки, че в гилзата изглежда светло розов нюанс, всъщност е доста ярка и наситена циклама с лек уклон към лилаво. Има хиляди малки блестящи частички, които не се виждат толкова силно на устните.

Supple Magenta

Conditioning Cherry - Тъмно червено. Доста красив, класически цвят. Повече ми харесва от Supple Magenta.

Conditioning Cherry


Усещането, което оставят на устните при носене е мекота и подхранване. Това е чудесно за сухи устни и за студените дни. 
Издръжливостта е на изключително високо ниво. Нанесени в 9:30 сутринта, в 12 цвета беше почти непокътнат. След хапване на обяд се изтрива доста и има нужда от подновяване. До тук всичко звучи прекрасно, но има едно голямо "Но". Червилата се разтичат бързо по ъглите на устните. Под "бързо" имам предвид почти веднага. Изключително неприятно, особено за тъмните цветове. Това налага използването на молив за устни, а не всеки обича и употребява.

Въпреки комфорта, който оставят на устните, самата идея да наблюдавам дали ми се е разтекло червилото не ми харесва. Може би при светлите цветове няма да е толкова видимо.Но и не желая да търся молив за всеки един нюанс.

Няма коментари:

Публикуване на коментар