събота, 11 март 2017 г.

La Cure Natural Dead Sea Mud Mask

Маска за лице с кал от Мъртво море


Днес ще ви покажа продукт от далечна Йордания. Фирмата производител е La Cure, а продуктът маска за лице с минерали от Мъртво море.
Фирмата La Cure е специализирана в производството на натурални продукти от Мъртво море. Козметичните продукти са създадени с идеята да осигурят уникалните предимства на минералите от Мъртво море в уюта на собствения дом.
Маската за лице (Black Mud Mask) е направена от чиста черна кал от Мъртво море, съдържаща богата смесица от полезни минерали, смесени с мед и натурални масла. Препоръчва се маската да се използва 2-3 пъти месечно.
Ползи:
-  Противовъзпалителни и облекчаващи ефекти.
-  Премахва мъртвите клетки на кожата.
-  Освежава кожата, като стимулира възпроизводството на клетки.
-  Дава на кожата копринено нежен и по-млад вид.
-  Облекчава симптомите на кожни заболявания, като псориазис, екзема и акне.
Маската е в картонена синя опаковка и тубичка. Тубичката е с винтова капачка. Удобна за съхранение и употреба. Количеството продукт е 150гр. Ароматът на маската е на кал. Доста силен и натрапчив. Но, след като е основна съставка е напълно логично да мирише точно на това. Цветът на маската е черно-кафяв (кал, какъв друг да е цвета). 


Преди употреба тубичката трябва да се разклати добре. Първия път не го направих достатъчно и от нея потече кафява вода. Но, след това се поправих и маската придоби достатъчно гъста консистенция. Като стана дума за консистенция - тя е точно като кал. Според описанието маската се държи 15-20мин. За този период изсъхва напълно. След това лесно се отмива с вода.
И след не толкова мили описания за маската, трябва да ви споделя за резултата от нея.  Ефекта върху кожата е чудесен. Кожата е гладка и свежа. Тенът е изравнен. Червенините по лицето са туширани и успокоени. Положително се отразява и върху пъпки - доста бързо завяхнаха след маската. Маската не маха черни точки (за тях са нужни други способи), но много добре почиства кожата. След маската нанесох богат крем. 

Като се изключи аромата, който наистина е доста силен, маската е страхотна. Ако имате възможност я пробвайте. Няма да съжалявате, всеки обича чиста и свежа кожа.

Състав: Natural Dead Sea Mud, Glycerin, Sweet Almond Oil, Honey, Phenoxyethanol, Perfume.

Няма коментари:

Публикуване на коментар