понеделник, 24 април 2017 г.

Ежедневен Грим На Очите За 10 Мин.

Стъпка по стъпка


Темата в DM Beauty Academy 2017г. е "Красива за 10мин!" Да, възможно е за 10 мин. да постигнете чудесен грим. Като част от кампанията ще ви покажа мои хитринки и техники, които прилагам, когато разполагам с толкова малко време. Обикновено, когато имам само 10 мин. предпочитам да създам лек, свеж вид на лицето. Слагам фон дьо тен, руж, спирала и червило. Когато мога да отделя няколко минути за очите често правя този грим. Ще ви го опиша стъпка по стъпка.


1. Поставям основа за сенки.


2. В сгъвката на клепача с пухкава четка поставям светло кафяви сенки за очи. По целия подвижен клепач с плоска четка слагам светли, телесни сенки. Преливам добре двата цвята. В случая (а и най-често) използвам Flormar Pretty Compact Quartet Eyeshadow P045. Най-любимата ми четворка сенки за очи, за която съвсем скоро ще напиша ревю. Четките, които използвам са Zoeva 227 Soft Definer и Zoeva 234 Smoky Shader.


3. До кладенчето на окото и под веждата нанасям леки, озаряващи сенки. Отново от Flormar Pretty Compact Quartet Eyeshadow P045. Четката, която използвам за кладенчето на окото е Zoeva 230 Pencil, а под веждата Zoeva 226 Smudger.


4. В основата на миглите слагам черен молив.


 5. Леко го размазвам с черни сенки, за да не е прекалено рязък. За тази цел използвам скосена четка на Ecotools.


6. Поставям спирала.


Готово! Бързо и лесно. Вместо черен молив през летните месеци слагам зелено, синьо,тюркоаз. Получава се ефектен грим с чудесен, цветен акцент.
Този грим е светъл и ежедневен. В случай, че бързо трябва да го трансформирате в по-тъмен и акцентиращ може да заложите на тъмно кафяви сенки в края на окото. Нанесени директно върху готовия грим е нужно да прелеете добре цветовете и да повторите черния молив.


Надявам се гримът да ви харесва!
Кратка статия за този грим, а и останалите ми публикации на тема "Красива за 10мин!" може да следите в страницата на DM Beauty Academy.


Списък с използвани продукти:
Лице:
L'oreal Infallible 24h Matte 
Вежди:
NYX Eyebrow Cake Powder цвят Taupe/Ash
Очи:  
Flormar Pretty Compact Quartet Eyeshadow P045
Golden Rose Kohl Kajal Eye Pencil
L’oreal False Lash Superstar X Fiber

Няма коментари:

Публикуване на коментар