петък, 28 април 2017 г.

DM Beauty Academy 2017г. Продуктите За Устни В Кутията

Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick 10 Don't pink of it! и S-he Colour & Shine Lip Balm 132/010


Както, може би вече знаете, много обичам всякакви продукти за устни. Затова, реших да направя отделен пост за двата продукта за устни, които получих в кутията на DM Beauty Academy.
Честно казано от доста време заглеждах серията на Bourjois Rouge Edition. Харесвам матови червила. В кутията от DM получих цвят 10 Don't pink of it! Опаковката на продукта е пластмаса и стъкло. Червилото е течно с пухкав, скосен апликатор. Много е удобен за нанасяне на продукта и създаване на прецизни линии. Ароматът не ми харесва. Доста е неприятен и отблъскващ. Усещам го през цялото време, докато нанасям червилото. За радост, след това се губи. Консистенцията на червилото е мека, много приятна при допир с устните. Наистина, точното определение е кадифе. Покривността е добра, но усещането при нанасянето му толкова ми харесва, че обичам да слагам по два пласта. Червилото става почти веднага матово. Не изсушава устните. Дори не се усеща върху тях. Издръжливостта му е поразителна. Нанесено в 10ч. сутринта, в 16ч. все още имах от него, макар и съвсем бледо. Неприятното е, че започва да се изтрива от вътрешната страна на устните, което при тъмните нюанси едва ли е толкова приятна гледка. Цветът 10 Don't pink of it! е нежно розово, на мен клони към пепел от рози. Универсален цвят, който подхожда на доста хора.


S-he Colour & Shine Lip Balm 132/010. Балсамът за устни е в т.нар. чъби стик опаковка, т.е. като формата на автоматичен молив за устни. Опаковката е пластмасова, в цвят, съответстващ на цвета на балсама - червеникава. Върхът на балсама е заострен и съответно лесен за нанасяне. Ароматът на продукта е сладникав. Не се усеща при нанасяне на устните. Консистенцията му е на типичен балсам за устни. Балсамът е без минерални масла, восък и парабени. Съдържа комбинация от масла. С него устните стават меки. Въпреки първоначалното впечатление за цвят, балсама придава само лек блясък. Устните стават с лек отенък към тъмно червено-кафяво, но основно остава блясъка. Наименованията на цветовете са с номерация. Моето е 132/010. Издръжливостта е като на обикновен балсам. След 30-40 мин. няма и помен от него. Но, поне лесно може да се поднови, дори без огледало.


Като цяло червилото на Bourjois повече ми харесва и откакто съм получила кутията използвам основно него. За радост и двата продукта в момента са на промоция в DM и може да се сдобиете с тях, на по-приемлива цена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар