четвъртък, 13 април 2017 г.

Makeup Revolution Hot Spice

Ultra Blush Palette

Преди известно време Parfimo.bg ми предоставиха възможност да тествам избран продукт. Тъй като сайтът ми е доста добре познат - предлагат различни марки парфюми и козметика, реших да приема предизвикателството. Без много колебания се спрях на Makeup Revolution Ultra Blush Palette нюанс Hot Spice
Палитрата е с черна картонена опаковка с златисти надписи. Ружовете са поставени в черна, пластмасова кутия. Изчистена и семпла откъм дизайн, със стандартните за марката златни надписи. Покритието й е гланц и съответно при всяко пипване остават отпечатъци от пръсти. Затваря се много плътно с щракване. Удобна и компактна. От вътрешната страна има огледало. Към палитрата няма апликатори и четки. Това ми допада, тъй като използвам отделно закупени четки. Количеството продукт не е голямо - 13 гр., което означава, че се пада по 1,625гр на всеки руж. Палитрата има типичен, химичен аромат, но много трудно уловим (буквално със заврян нос в нея).



Палитрата съдържа 8 цвята, които според мен са 7 ружа и един хайлайтър. Тъй като отделните цветове нямат наименования за улеснение на снимката съм ги номерирала.


1 - Цветът е оранжево-кафяв с много златисти блестящи частички. Частичките са много фини и ненатрапчиви. Доста пигментиран цвят. Според мен е необходим подходящ тен за този руж.
2 - Един от любимите ми цветове. Матов, светъл, прасковен цвят. лесно се комбинира. Стои чудесно и на много светла кожа.
3 - Ярък, прасковено-розов цвят. С блестящи златисти частички, като в първия цвят. Нанесен на лицето, не е толкова силно ярък и фрапиращ. Харесва ми за предстоящите летни месеци.
4 - Единствения хайлайтър в палитрата. Първоначално мислех, че този цвят ще е перлено бял, скучен и обикновен. Това съвсем не се оказа така. Цветът е бял, но с хиляди розови-лилави частички. Прибавя интересен "мразовит" воал върху кожата.

5 - Може би най-блестящият цвят в палитрата - силно оранжев, с блестящи златисти частички. Има добра пигментация и само едно докосване с четката дава достатъчно цвят. Този цвят в палитрата най-малко ми харесва. Не е лесно носим и са малко хората, на които би отивал.
6 - Студен, розов цвят  - любим за носене през зимата. Освен това е и матов. Чудесен!
7 - Розов цвят с едвам доловими частички. В палитрата изглежда доста ярък, но нанесен на лицето е доста слабо пигментиран. Трудно може да се прекали с него. Добър избор за светли кожи през лятото.
8 - Интересен цвят тип печен руж. Малко по-различен от останалите. Розов цвят с блестящи розово-лилави жилки в него. Нанесен на кожата е много светъл. Блестящите частички са много миниатюрни и едвам забележими.

Ружовете се разпрашават лесно, поради което използвам сравнително мека четка за тях. При по-слабо пигментираните ружове напластявам по два пъти. За хайлайтъра използвам мека, пухкава четка.
Издръжливостта на отделните цветове не е еднаква. Но, средно се задържат за около 5-6 часа, след което започват постепенно да избледняват и изчезват. Пробвах няколко цвята като сенки за очи. Не мръднаха от клепача повече от 10 часа. Разбира се, нанесени върху основа за сенки.

Съотношението цена-качество е достатъчно добро. Палитрата е чудесен избор за любители на прасковените нюанси.

*Ревюто е формирано изцяло на база лични впечатления от продукта.
*Продуктът е предоставен за тест от Parfimo.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар