сряда, 17 май 2017 г.

Artdeco Clear Lash And Brow Gel

Прозрачен гел за вежди и мигли


Едно от нещата, на които обръщам голямо внимание напоследък са веждите. Имах желание да пробвам фиксиращ гел, но се колебаех какъв. Затова, когато от Parfimo.bg ми предоставиха втора възможност да тествам избран продукт се спрях именно на гел за вежди - Artdeco Clear Lash And Brow Gel. Сайтът предлага богата гама от маркови парфюми и козметика.
Продуктът е под формата на спирала. Опаковката е прозрачна, с изключение на капачката. От едната страна четката е с по-къси косъмчета, а от другата постепенно стават по-дълги. Количеството продукт е 10мл. Ароматът му е химичен, но не силен. Не се усеща при ползване. Гелът е безцветен.


Продуктът се нанася лесно на миглите и веждите. Първоначално оставя леко мокро и някак лепнещо усещане, което бързо отшумява.
Поставен на миглите, ефекта от гела не ми хареса. Миглите остават като мокри. Слепени една за друга. Нанасяйки спирала отгоре не видях нито уплътняващ ефект, нито удължаващ. Слепените мигли не успях да разреша добре. Според мен гелът няма ефект като снова за спирала. Носенето му самостоятелно няма никакъв смисъл.
Но, ефекта на веждите е страхотен! Моите вежди са редки, с дълги косъмчета. Някои от тях подстригвам, но често веждите ми придобиват следния рошав вид:


Действам по следния начин: Първо сресвам веждата и запълвам желаните места с малко молив за вежди. След това слагам от гела за вежди. Той сресва и фиксира косъмчетата. Те остават в желаната позиция, докато не махна гела. Ако първо сложа гела, а след това молив за вежди цялостта започва да се нарушава, гелът да се бели и по целите вежди започват да се появяват бели власинки. Не е особено приятна гледка. С гела веждите са леко твърди на допир. Но, след като веднъж са фиксирани няма защо да ги пипам, нали? Ето го и крайния резултат:


А вие използвате ли нещо за фиксиране на веждите?

*Ревюто е формирано изцяло на база лични впечатления от продукта.
*Продуктът е предоставен за тест от Parfimo.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар