четвъртък, 21 септември 2017 г.

Avon True Colour Glimmerstick Diamonds Eyeliner

Sugar Plum, Brown Sugar, Black Ice

 

Рядко използвам моливи за очи. Повечето пъти попадам на твърди и трудно пишещи. Последните месеци не присъстваха в грима ми. След множество похвали на моливите Glimmerstick Diamonds на Avon от приятелка, реших и аз да ги пробвам. След дълго умуване кои цветове бих ползвала най-често се спрях на Sugar Plum, Brown Sugar и Black Ice.
Моливите пристигнаха в картонени кутийки, които не запазих, но веднага отворих за да видя съдържанието. Самите моливи са в пластмасови опаковки. Автоматични са. Това ми допада изключително много, тъй като мразя да остря моливи. Количеството продукт е едва 0,28гр. 
Моливите са изключително меки. Нанасят се като масло. Не е нужен натиск и драскане на нежната кожа на клепача. С едно минаване оставят прекрасен плътен цвят. Както подсказва и името - продуктите от серията са блестящи. Блестящите частички са малки, но достатъчно забележими.



Цветовете, които избрах са:
Sugar Plum -Лилав цвят. подчертава страхотно очите и не остава незабелязан.
Brawn Sugar -Кафяв цвят. При него блестящите частички най-малко се виждат.
Black Ice -Черен цвят. На снимките изглежда сив и блед, но в действителност е наситено, блестящо черно.
Издръжливостта им е добра. Не мръдват над 8 часа от клепача. Но, тъй като са доста меки, ако се направи опашка на очна линия с тях, подозирам, че ще се размаже. Техниката, по която аз ги нося е следната. Първо поставям основа за сенки. Над нея прахообразни сенки за очи - най-често телесен цвят, за да бъде моливът акцент в грима. Върху сенките, в основата на миглите поставям моливът за очи. Ако реша, че е твърде блестящ за повода върху него поставям матови сенки в същия цвят. По този начин запечатвам по-добре молива и той не мръдва дори в големите жеги. 

Моливите за очи си заслужават. Серията предлага добро разнообразие от цветове. Ако търсите малко блясък, непременно ги пробвайте.

Няма коментари:

Публикуване на коментар