петък, 1 септември 2017 г.

Flormar Silk Matte Liquid Lipstick

04 и 15


От доста време се каня да си взема матово течно червило в по-есенен цвят. След обстойно разглеждане в ДМ и изпробване на тестери по ръцете се спрях на Flormar Silk Matte Liquid Lipstick. Серията включва богата гама от цветове и аз не се стърпях и избрах не едно, а две -  04 и 15.
Опаквката на червилата е като на гланц - пластмасова с апликатор. Затварят се плътно и няма изтичане от гърлото на опаковката. Апликаторът е много удобен и лесно може да се постигне прецизност с него. Количеството продукт е 4,5мл. Червилата имат химичен аромат, но той почти не се усеща и не е дразнещ.
Но, да разкажа конкретно за цветовете:
04 е интересен и лесно носим цвят. Той е тъмно розов, като при мен леко избива оранжева нотка. Лесно се съчетава с грим и дрехи и би подхождал на доста хора.
15 е тъмно лилаво. Няма как да не ви забележат с този цвят на устните.



И двата цвята са изключително наситени. С едно минаване с апликатора се постига идеално покритие. Изсъхват бързо и се превръщат в перфектно матово покритие. Изсушават леко устните - нормално за матовите червила. Но, нанесени веднъж не се усещат.
Издръжливостта им е невероятна. Нанесени в 10ч.,след пиене на вода и хапване на обяд към 14ч. бяха съвсем леко изтрити във вътрешната страна на устните.

Определено тези червила са ми фаворит и ще се сдобия с още цветове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар