петък, 29 септември 2017 г.

Sefiros Soap & Cleansing Dish

Сапун и купа за почистване на четки


Сред огромния избор на оригинални дамски парфюми и козметика в Parfimo.bg реших изборът ми този месец да е малко по-различен. Да е свързан с друго важно  нещо - почистване на четките за грим. Знаете, че това е изключително важно и трябва да се прави редовно, за да не замърсявате лицето и грим продуктите си. Спрях се на Подаръчен комплект за почистване на козметични четки Sefiros Soap & Cleaning Dish.
Както е ясно от името той се състои от сапун и купичка. Купичката е розова на цвят, пластмасова. В единия си край е леко удължена. На това място има малки топчета, върху които да се разтъркват четките, след като бъдат сапунисани. Дъното на купичката е решетка, под която има допълнителна подложка. Купичката е много практична. Прави почистването на четки лесно и удобно. 
Сапунът е с бял цвят. Като количество е 60гр. Още при отварянето на продукта усетих доста силна миризма на лимон. Много ми напомни на един небезизвестен сапун за петна на ДМ - Weisse Kernseife. Но, се оказаха доста различни.


Честно казано бях доста скептична към този продукт. С какво толкова може да бъде по-различен един сапун, за да е специално за четки? Мила съм четките си с различни сапуни, шампоани, домашни средства със зехтин и какво ли още не. От някои съм доволна, от други разочарована. Но, това което ми направи впечатление при този сапун е, че всякакво замърсяване пада веднага или почти веднага и четките остават чисти и бели. Ароматът на сапуна не се задържа върху четките. Изпробвах го върху различни четки - за сенки, руж, бронзант и т.н. С всички се справи перфектно. Косъмчетата на четките остават меки. Тествах го и върху четка за фон дьо тен, която беше доста замърсена и с нищо не успявах да върна първоначалния й вид. След като я сапунисах я оставих 5-10мин да престои и след това изплакнах. Повторих процедурата 2 пъти и четката блесна. Нямаше и следа от фон дьо тен по нея. След употреба купичката и сапуна се измиват с вода и са готови за следваща употреба.



Преди
След


Sefiros Soap & Cleansing Dish ми харесва изключително много! Купичката е удобна, а сапунът почиства идеално. 

*Ревюто е формирано изцяло на база лични впечатления от продукта.
*Продуктът е предоставен за тест от Parfimo.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар