четвъртък, 28 септември 2017 г.

The Color Workshop All Eyes On Me

Палитра с 12 цвята сенки за очи


От екскурзията в Испания се сдобих с палитра сенки за очи All Eyes On Me на The Color Workshop. Не бях използвала техни продукти, а и голямата лъскава опаковка ме привлече и реших да ги пробвам.
Палитрата със сенки е в доста обемна картонена кутия. Но, точно тя много привлича вниманието. Горната й част се отваря като книга и през нея се виждат цветовете на палитрата. Има и картинки с примерен грим стъпка по стъпка. Опаковката на сенките е алуминиева, сива на цвят. Затваря се плътно, с щракване. Издръжлива е - вече има нанесени няколко удара. Количеството сенки е 14гр., т.е. по 1,16гр. на цвят. Към продукта има и два апликатора-четчици. Не ги използвам, а и ми се виждат доста нескопосано изработени. Ароматът, който усещам е типично химичен. Но, той се долавя едва със завиране плътно на носа в палитрата.






Върху сенките има допълнително пластмасово капаче с имената на всеки цвят. Една част от цветовете са блестящи, а друга матови. Ще ви споделя за всеки един поотделно.

Icicles - Блестящ бял цвят.
Dream - Блестящо жълт цвят.  
Pixie - Цвят пепел от рози. Отново блестящ.  
Donner - Блестящ, бежов цвят. 
И четирите цвята са слабо наситени и се нуждаят от напластяване за постигане на пълно покритие.
Forrest - Матово, кафяв цвят. Добре наситен. 
Angelic - Блестящ, светлобежов цвят. Слабо покритие.
Gingerbread - Светлокафяв цвят, със сив оттенък. Матов. При него също е необходимо напластяване.
Cookies - Светлобежов-карамелен цвят. Матов.
Creamer - Светло бежов цвят с розов подтон. Матов. Един от най-използваните от мен от тази палитра.
Prancer - Кафяв, матов цвят, с червеникав подтон. Стои страхотно в сгъвката на клепача. Достатъчно наситен.
Cinnamon - Матов, кафяв цвят. Малко по-светъл от Prancer, чудесно го допълва при преливки.
Charcoal - Блестящ, черен цвят. При него освен блестящи сребристи частички има и сини такива. Не е катранен черен цвят, но е подходящ за опушване на линията на миглите.



Всички блестящи цветове са такива само на повърхностния слой. След това остават матови. Сенките се разпрашават доста. Използвам средно твърда четка за тях. С мека не мога да взема достатъчно количество продукт, а с твърда се натрошават още повече. На клепача се преливат лесно. Издръжливостта им не е голяма, дори с основа за сенки, която слагам винаги. След 5 часа част от цветовете са избледнели, а светлите са направо изчезнали. 

Въпреки че сенките са по-трудни за работа част от цветовете много ми допадат и ги ползвам с удоволствие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар