четвъртък, 12 октомври 2017 г.

Ламиниране, Боядисване И Ботокс На Мигли

Да подчертаем естествената красота

Като всяка жена и аз искам перфектни мигли. Дълги, подредени, гъсти, извити и плътни. След проба на множество спирали и извивачки реших да се спра на нещо по-различно. Ламиниране, боядисване и ботокс на мигли. Тъй като изкарах курс за тези процедури и ги прилагам в салона, в който работя, ще ви разкажа подробно за тях.

Ламиниране на мигли



Ламинирането на мигли е доста сходно с процедурата извиване на мигли. Затова често е сравнявано с него. Тъй като съм правила и извиване на мигли мога да кажа, че процедурите колкото и да си приличат, толкова се и различават. При ламинирането се използват силиконови подложки, които се залепят на клепачите, а при извиването се поставят ролки. И при двете процедури се използват по 2 различни гела, с които се стои определено време. Състоянието на хормоните и техния дисбаланс могат да окажат влияние върху крайния резултат. Затова, момичета, моя съвет е, ако си правите такава процедура да не е през "онези" дни от месеца. И при двете процедури ефектът трае от 2 до 3 месеца. Това зависи от конкретния организъм и времето, за което той подменя миглите. По мои наблюдения при ламинирането има по-голяма възможност за подреждане и разресване на миглите. От там и резултатът при тази процедура е по-добър. Миглите стават по-подредени и по-повдигнати.

Боядисване на мигли

При тази процедура едва ли има какво толкова да пояснявам. На миглите се поставя предварително подготвена боя, която стои няколко минути. Аз използва черна. Процедурата може да се повтаря през 10 дни. Промяната на цвета на миглите, както при поставянето на спирала, подчертава очите и погледа става по-изразителен.

Ботокс на мигли


При споменаването на тази процедура получавам най-учудените погледи и асоциацията с игли и бръчки. Всъщност е много приятна процедура. Тя е насочена към възстановяване и заздравяване на миглите.  В ботокса за мигли има редица важни и полезни съставки - колаген, пантенол, токоферол, арганово масло, хиалуронова киселина и кератин. Всичките спомагат за запълване на нарушените части на миглите, възстановяване на природната структура и дълбоко овлажняване на миглите. Процедурата се състои се от поставянето на специален предварително направен гел, върху който се слагат топли компреси. Отпускаща процедура, при която дори може да се поспи. За постигане на оптимален ефект се правят от 3 до 5 процедури, през 2 седмици, в зависимост от състоянието на миглите. Ефекта е по-голям след всяка следваща процедура. Миглите стават по-здрави, плътни и жизнени. Процедурата може да се прави и на вежди.

Преди

След

Съчетанието от трите процедури има най-добър резултат. За да ви покажа разликата само след една процедура съм снимала миглите на клиентка. Това е резултат веднага след процедурата, без спирала. Погледът става по-изразителен, очите изглеждат по-отворени. Миглите са по-дълги и плътни. Подредени и извити нагоре. Всяка мигла е на мястото си. Дори без спирала очите са достатъчно подчертани. Поставянето на такава става дори по-лесно. Със спирала миглите стават още по-големи и гъсти. 

Важно уточнение след процедурите е лицето да не се мокри 24 часа и да не се носи грим за същия период. Но, с такъв прекрасен резултат може да се чака едно денонощие, нали?

4 коментара:

  1. Здравейте,каква е цената на всички процедури 😀

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте. Съжалявам, че отговарям с толкова голямо закъснение, но чак сега ми излезе като коментар. Цената зависи от града и салона, в който се прави. Ако ви интересуват конкретно цените на салона, в който работя ми пишете на silvena_makeup@abv.bg. Поздрави :)

      Изтриване
  2. Здравейте, искам да попитам кой е салонът, в който работите и какви са цените :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте. Работя в гр. Велико Търново. Ако ви интересуват цените на салона, в който работя, ми пишете на silvena_makeup@abv.bg. Поздрави :)

      Изтриване