петък, 20 октомври 2017 г.

Avon Mark Течно Матиращо Червило

TKO и Dare To Be Bare


Както, може би, вече знаете - обичам червила. Нося различни цветове и текстури и постоянно купувам нови. Avon лансираха две серии течни червила и побързах да си поръчам. Те са Mark Liquid Lip Lacquer Matte, състояща се от 10 матови цвята и Mark Liquid Lip Lacquer Shine - съответно 10 блестящи цвята. Честно казано не бях изкушена от блестящите. Изгледах и доста клипчета за тях и ми се струва, че се разтичат по контура на устните. Спрях се на матовите цветове - TKO и Dare To Be Bare.
Според описанието: Перфектен матиращ завършек, който не изсушава устните. Трайност с часове без изсушаване - революционната течна формула с гелообразна основа запазва трайността си в продължение на часове и дарява устните с хидратация и комфорт. Интензивен цвят с плътно покритие - наситени пигменти. (източник: avon.bg)


Опаковката на червилата е с прозрачна с черна матова капачка. Затваря се плътно и няма шанс да се разтече в дамска чанта. Количеството продукт е 7мл. Ароматът им е сладък и не се задържа за дълго на устните.
Четката е леко сплескана от двете страни. Нанасянето на червилата става лесно и прецизно. Консистенцията е гъста, но и лесна за разнасяне. Усещането на устните е като кафиде - меко и приятно. Не изсушават устните. Като цялостна концепция и визия много ми напомнят на Bourjois Rouge Edition Velvet, но тези на Avon миришат хубаво.


TKO - Цвят фуксия. Още в началото това беше един от цветовете, които привлече вниманието ми. Постига пълно покритие само с едно минаване с четката. 
Dare To Be Bare - Светло кафяв цвят. Интересен и различен. Нанесен на устните, обаче, подчертава червените участъци по лицето. 
Трайността на червилата е страхотна! Нанесени в 10ч. сутринта след похапване на обяд, пиене на кафе и вода, в 19ч. червилата са изтрити леко във вътрешността на устните и цвета е леко избледнял. Като цяло почти запазват първоначалния си вид. 

Много добра серия от Avon на достъпна цена. Тези два цвята си заслужават.

Няма коментари:

Публикуване на коментар