четвъртък, 14 декември 2017 г.

Catrice Kaviar Gauche Хайлайтър

Блясък на шампанско


Обичам лимитираните колекции. Въпреки неудобството и понякога изнервянето покрай търсене и чакане на определен продукт да са неприятни, чувството да държиш нещо изпипано до най-малкия детайл, различно от редовните серии е неописуемо. С нетърпения очаквах да видя и колекцията на Catrice Kaviar Gauche. Въпреки, че четките, несесерът и сенките от серията не ме впечатлиха, хайлайтърът ме привлече от пръв поглед.
Опаковката му е пластмасова, кръгла с прозрачен капак. Количеството продукт е 35,7гр. При това количество опаковката е доста плоска, съответно диаметърът й е голям. Продуктът изглежда огромен. Аромат не усетих. Сладурските, златисти цветя, които са нарисувани на капака заедно с надписа са пренесени като релефни такива на самия продукт.



Текстурата на хайлайтъра е много фина. Използвам мека четка. Само с едно леко минаване вземам необходимото количество продукт и го нанасям на желаното място без излишно разпрашаване. Изпробвах хайлайтъра като сенки. Резултатът е блясък и озаряване на окото. 
В кутийката цветът изглежда основно розово-златен с блестящи златни частички. Но нанесен на лицето избива цвят шампанско с множество блясъци.



Издръжливостта му е добра. След 4 часа носене не беше мръднал от лицето ми. След това започна постепенно да избледнява.

Имам хайлайтъра от няколко дни и вече се превърна в мой любимец за сезона. А с това огромно количество ще блестя доста дълго време. Вие изпробвахте ли някой продукт от серията Kaviar Gauche на Catrice?

Няма коментари:

Публикуване на коментар