четвъртък, 7 декември 2017 г.

Wimpernwelle Glimmer & Glitter Fixier Gel

Как да задържим броката на очите си?


Обикновено новогодишния грим създава асоциации за много блясък и брокат. Но, винаги възникват въпросите: Как да залепим малките, блещукащи частички без да се посипят по лицето ни? Как да задържим блясъка без да е необходимо да проверяваме грима няколко пъти през цялата нощ?
След доста опити - лепкав гланц за устни, мазни сенки и какво ли още не, се сдобих с фиксиращ гел предназначен за целта - Wimpernwelle Glimmer & Glitter Fixier Gel.
Опаковката му е сива, с формата на гланц за устни, с пухкав апликатор. Количеството продукт е 6,5мл. Има много трудно уловим химичен аромат. Течността е прозрачна и лепкава като консистенция. 


Нанасям съвсем малко количество от гела на желаното място, което искам да заблести. След това с плоска четка вземам от броката или глитъра и поставям върху гела. Това е. Всяка една прашинка застава на мястото си. Няма излишно разпрашаване, частиците прилепват плътно една до друга и създават плътност на цвета. Изпробвах гела и с прахообразни, брокатени сенки. Много от този вид сенки губят част от красотата и блясъка си, когато се нанасят на окото. С гела цветовете остават наситени, ярки и блестящи. След всяка употреба старателно почиствам апликатора преди да затворя продукта. Не искам гелът да се превърне в микс от разноцветни, блестящи частички.


На снимката съм показала нагледно каква част от брокат и сенки фиксира гелът. В горната част е лилав брокат, а в долната златисти, прахообразни сенки.

Издръжливостта на продукта е изключителна. Гримът остава непокътнат часове наред.

Избрахте ли грим за Нова година? Той ще включва ли брокат?

Няма коментари:

Публикуване на коментар