четвъртък, 15 февруари 2018 г.

Trend It Up 3D Chrome Mousse Eyeshadow

050


Още с появяването на Trend it up на българския пазар исках да пробва техни продукти. След дълго умуване какво точно да взема се спрях на палитра прахообразни сенки (които ще ви покажа съвсем скоро) и сенки мус от серията 3D Chrome Mousse. Рядко заглеждам сенки, които са консистенция мус. Считам, че бързо се развалят, лесно се втвърдяват и променят. Но, поради примамливата цена и интересния цвят 050 реших да ги пробвам.
Сенките са в кръгла, черна, пластмасова кутийка. Част от капачето е прозрачна, през нея се вижда цвета на продукта. Винтовата капачка позволява кутийката да се затвори плътно. Количеството продукт е 5мл. Химичния аромат е много слаб, усеща се със силно заврян нос в кутийката. 
Консистенцията на сенките е точно мус. Меки, приятни на допир, като крем. Нанасям ги с пръсти, тъй като така ми е най-удобно да ги пренеса на клепача и да ги разнеса равномерно. Цветът е лилаво, по-скоро към люляково. Сенките имат перлен блясък, който се откроява на светлина. Стоят чудесно върху целия клепач.



Издръжливостта им е около 6 часа. Разбира се, под тях поставям основа за сенки. След това започват постепенно да се събират в гънките на клепача и малко да избледняват.

Като цял сенките са добро попадение, но за жалост има малко разнообразие от цветове (6бр.). А вие почитатели ли сте на мус сенките?

Няма коментари:

Публикуване на коментар