четвъртък, 15 март 2018 г.

Trend It Up The Nudes Selection

030


Когато ви разказах впечатленията си за сенките 3D Chrome Mousse на Trend It Up бях споделила, че съм взела и една палитра. Време е да ви разкажа и за нея.
Опаковката на палитрата е пластмасова, матово черна. Част от капакът й е прозрачен. Затваря се плътно и стабилно. В нея има и двоен апликатор, но аз не го използвам. Не открих информация за количеството на сенките, но считам, че ще стигнат за достатъчно дълго време. Ароматът е много слаб, химичен.
Палитрата се състои от шест цвята в розовата гама и разбира се, ще споделя мнението си за всеки един от тях:



1 - Цвят шампанско. Перлен. Добър за кладенчето на окото и под веждата. Понякога го ползвам и като хайлайтър.
2 - Перлено, светло розов цвят. Много нежен и деликатен.
3 - Светло розов, матов цвят. Много се доближава до цвета розова пудра. Един от любимите ми в палитрата. 
4 - Светло кафяв цвят с розов подтон. Матов. Прекрасен цвят. Стои чудесно нанесен по целия клепач. 
5 - Кафяв цвят с множество блестящи частички. Нанесен на клепача, обаче, голяма част от блясъците се губят. 
6 - Тъмно кафяво-лилав цвят. С блестящи лилави и розови частички. При него блясъците са малко по-едри, отколкото в предния цвят. И тук, блясъкът малко се загубва при пренасяне на клепача и преливане. 




Цветовете са много добре пигментирани. Впечатлена съм най-вече от наситеността на матовите нюанси. Въпреки, че са светли, са с добра плътност и покривност. Недостатък на палитрата е, че цветовете лесно се разпрашават. Но, бързо се свиква. Работата с продукта е изключително лесна, тъй като нюансите се преливат бързо и безпроблемно. Издръжливостта на сенките е около 6-7 часа, след това започват да се събират в гънките на клепача и се губи интензивността на цветовете. Разбира се, нанасям ги върху основа за сенки.

Палитрата е изключително приятна комбинация от цветове. Лесно се постигат, както леки ежедневни гримове, така и по-наситени и тъмни. Приятно изненадана съм. А вие, пробвали ли сте палитрите на Trend It Up?

Няма коментари:

Публикуване на коментар